Vakantie…

Heel Nederland heeft vanaf vandaag VAKANTIIIIEEEE!  Althans, onze kinderen?

En zoals het nu lijkt blijft het prachtig zonnig weer. Er komt zelfs een hittegolf aan in Nederland. Ik heb nog geen vakantie, ik ga nog een paar weken door. Geen straf, ik snuif de Vitamine B echt wel op en ben ondertussen bezig met leuke dingen voor mijn klant.

Deze week sluit ik af met een tevreden gevoel : leuke klantgesprekken gevoerd en genoeg vakliteratuur gelezen. Zo heb ik mij deze week weer eens verdiept in de Energie Besparende Voorzieningen. Woningverduurzaming is hierin een heel actueel thema. Om de klimaatdoelstellingen te halen moeten in de komende jaren heel veel energiebesparende maatregelen getroffen en gefinancierd worden.   Er zijn aanvullende mogelijkheden om je huis te verduurzamen, zo heb je als consument vervolgens een lagere energierekening, maar draag je ook een positief steentje bij aan het milieu. Een mooi project in de buurt, waarbij je energiezuinig kan bouwen en wonen ? Kijk eens op www.vlierbrink.nl/. Niet alleen worden het prachtige woningen in Ommen, ook woon je hier bijzonder groen én geniet je van lage energielasten!    Benieuwd naar je maandlasten bij deze bouw?  Of benieuwd   naar de mogelijkheden voor een (aanvullende) financiering ivm de energiebesparende voorzieningen?   Ik ben je graag van dienst.

Als hekkensluiter deze week is vandaag mijn samenwerkingsovereenkomst met de Rabobank getekend.  Zo mag ik in opdracht van mijn klant bemiddelen (en adviseren ) bij het verstrekken van een woningfinanciering van de Rabobank.   Ook voor verhogingen of wijzigen van een Rabobank hypotheek kan ik je van dienst zijn. Een mooie toevoeging aan mijn ‘assortiment’ voor jou als klant.

Vragen? Ik hoor ze graag !    info@redderadvies.nl  / www.redderadvies.nl

 

Ik wens iedereen een hele zonnige, gezellige en mooie vakantie toe !  Carpe Diem