Echtscheidingen

Een betrokken en persoonlijke financiële begeleiding bij een echtscheiding. Juist nu.

De beslissing om te gaan scheiden is altijd een lastige. In een zware tijd waarin het moeilijk is om alles op een rijtje te zetten is het een prettig idee om een deskundig financieel adviseur naast je te hebben. Bij Redderadvies hebben we jarenlang ervaring met het geven van deskundig fiscaal, juridisch en financieel advies in deze vervelende tijd. Zo zorgen we voor een zorgvuldige financiële afwikkeling in zo’n vervelende tijd.

Zorg voor de kinderen

Wij helpen jullie met afspraken over de zorg voor de kinderen.

Zorg voor het wonen

Wij helpen bij het creëren van een nieuwe woonsituatie en de verdelinge van het inkomen.

Zorg voor de financiën

Wij helpen met de juiste verdeling van het vermogen.

Waarom is een financiële afwikkeling zo belangrijk?

Wanneer je in een echtscheiding verwikkeld bent dan is dat altijd een heftige periode. Daarom is het fijn om te weten dat de financiële en juridische afwikkeling goed geregeld wordt. Bij Redderadvies helpen wij je met professioneel advies. We hebben veel ervaring met hypotheken rondom echtscheidingen en we creëren een advies op maat. Zo kunnen jullie weer naar de toekomst kijken. We zijn RFEA-geregistreerd en hebben een AFM-bankvergunning. Maar het belangrijkste? Wij zijn ervaren echtscheidingsadviseurs die altijd jouw persoonlijke situatie centraal stellen.

Redderadvies staat aan je zijde bij een echtscheiding

Waar het bij een mediator stopt bij de rechtbank, daar vinden wij bij Redderadvies financiële nazorg bij een echtscheiding juist zo belangrijk. Bijvoorbeeld bij het afwikkelen van de hypotheek of het zorgdragen van de kosten voor de kinderen. In samenwerking met Echt Uit Elkaar, een initiatief van financieel experts Ilona Dingemanse en Tanja Redder, krijg je een gedegen financieel advies bij scheiding. Zo bouwen we aan een financieel stabiele toekomst.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, Echt Uit Elkaar of wil je contact?