Verzekeringen

De zaken goed voor elkaar hebben. Daar ben je bij ons van verzekerd.

Een verzekering is van groot belang om (persoonlijke) financiële schade te voorkomen. Want stel dat jouw kind tegen de auto van de buren fietst, of er overkomt jou zelf iets. De schade kan in dat geval behoorlijk oplopen en de afwikkeling ervan is soms een flinke rompslomp. Bij Redderadvies zorgen we ervoor dat je goed verzekerd bent. Dat doen we via onze betrouwbare partner Spitz Verzekeringen.

Een betrouwbare verzekering

Spitz Verzekeringen en Redderadvies hebben de handen ineengeslagen om je ook op het gebied van verzekeringen volledig te kunnen ontzorgen. Wanneer je bij Redderadvies op zoek bent naar een betrouwbare verzekering, dan brengt Redderadvies je bij Spitz onder. Spitz is een verzekeringskantoor met ruim 40 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Zij helpen je graag met het vinden van de perfecte verzekering. Of dat nu om een particuliere of zakelijke verzekering gaat, samen zoeken we naar een verzekering die het beste past bij jouw situatie.

Plan een onafhankelijk adviesgesprek

Wanneer je op zoek bent naar een goede verzekering dan brengen Redderadvies en Spitz Verzekeringen je verder. We geven altijd onafhankelijk advies en we kijken samen welke verzekering het beste aansluit op jouw situatie en wensen. Op een persoonlijke en betrokken manier. Beide bedrijven werken zelfstandig, maar ook met elkaar. In overleg met jou bepalen we waar wij elkaar ontmoeten. Ook een combinatieafspraak is mogelijk.. 

Wil je een vrijblijvend advies?

Neem dan contact met ons op.