Pensioenen

Nu genieten. In de toekomst genieten zoals nu.

De rust en zekerheid van een solide financiële toekomst. Dat wil jij toch ook? Met de continu veranderende regelgeving, of wanneer je als zzp’er of werknemer geen pensioen opbouwt is een comfortabele financiële toekomst niet altijd vanzelfsprekend. Bij Redderadvies helpen we je de zorgen van een goed pensioen weg te nemen. Wij denken met je mee en helpen je met een gedegen pensioenvoorziening. Dat geeft rust en vertrouwen in de toekomst.

Een goed pensioen. Een fijn idee.

Om ervoor te zorgen dat je ook later kunt genieten zoals je nu doet, is het heel belangrijk om nu al na te denken over je pensioenvoorziening. Dat kan best ingewikkeld zijn. Zo is de VUT-regeling niet meer van toepassing en bovendien is de AOW-leeftijd omhooggegaan. Ook als ondernemer of zzp’er ben je aangewezen op de AOW, een relatief kleine uitkering van de overheid. Wij helpen je met professioneel advies om jouw financiële zekerheid te vergroten. Dat doen we door te kijken naar slimme manieren om je pensioen aan te vullen. We brengen alle financiële mogelijkheden in kaart en bekijken welke stappen jij kunt zetten om zeker te zijn van een stabiele toekomst.

Jouw pensioenregeling goed voor elkaar.

Ben je benieuwd hoe jouw pensioen er op dit moment voorstaat? Op mijnpensioenoverzicht.nl staat duidelijk beschreven hoe jouw pensioen er uit zou zien als je nu met pensioen zou gaan. Om dit pensioen verder te verrijken kunnen wij je helpen. Aan de hand van jouw financiële doelen en wensen maken we een concreet plan met maatwerk.  We staan als een financiële mentor aan je zij en helpen werken aan een toekomst vol zekerheid.

Heb je pensioenadvies nodig of heb je vragen over je toekomstige pensioen? Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op zodat we eens een kop koffie kunnen drinken.