Hypotheken

Wij helpen bij een hypotheek die past als een maatpak

Een hypotheek afsluiten. Daar komt nogal wat bij kijken. Bij Redderadvies helpen we je graag bij het realiseren van jouw dromen. Van het advies en de bemiddeling tot aan het afsluiten van een volledige hypotheek. Is je oog gevallen op een nieuwe woning? Of wil je misschien je huidige huis verbouwen of de huidige hypotheek onder de loep nemen? Wij staan graag voor je klaar. Met ruim 30 aangesloten hypotheekverstrekkers en deskundig en onafhankelijk advies is iedereen welkom. Persoonlijk maatwerk noemen we dat. 

Rekening houden met jouw situatie

Hoeveel geld kan ik lenen? Welke hypotheek past bij mij? Wanneer je op zoek gaat naar een hypotheek dan snappen we dat het aanbod nogal overweldigend kan zijn. Kies je voor een annuïteitenhypotheek, een lineaire hypotheek, of wordt het toch een spaarhypotheek? De keuze is reuze en het aanbod is enorm. Bij Redderadvies helpen we graag wat orde in de chaos te scheppen. Daarin gaan wij nét een stapje verder. We kijken niet alleen naar een gunstige rente of de laagste maandlasten, maar houden ook rekening met jouw financiële positie en het oog op de toekomst. We bekijken grondig welk pakket het beste bij je past. En zijn er wat hobbels op de weg? Geen enkel probleem. Bij Redderadvies houden we wel van een uitdaging.

Nieuwe woning

Een hypotheek nodig voor het financieren van een nieuwe woning? Wij staan voor je klaar.

Aanbouw/­verbouw

De mogelijkheden in kaart brengen voor een aanbouw of verbouwing van je huidige woning? Wij helpen je graag.

Financiële situatie

Benieuwd naar jouw persoonlijke financiële situatie en de opties? Dit brengen we voor je in kaart.

Redderadvies helpt je kiezen

Een passende hypotheek zien we altijd als maatwerk. Daarom vinden we het belangrijk om persoonlijk en betrokken te zijn bij het hypotheektraject. We gaan niet over één nacht ijs. Of het nu gaat om een nieuwe hypotheek, of het oversluiten van een bestaande, bijvoorbeeld omdat de rentevast periode afloopt; wij staan als financiële mentor aan je zij. Samen onderzoeken we alle opties en gaan we op zoek naar een hypotheek die je past als een maatpak. Met deskundig advies en persoonlijk contact staan we voor je klaar.

Kun jij wel wat hypotheekadvies gebruiken, of heb je vragen?

Neem gerust gratis en vrijblijvend contact met ons op.