Tour de Financien…

Tour de France….

Dit jaarlijkse wielerspektakel volg ik als wielrenner redelijk. Respect, met of zonder doping.., een enorme prestatie. Onlangs zelf enkele dagen in Zwitserland geweest om een paar mooie beklimmingen te fietsen en was toch echt wel blij als ik weer op de top van een beklimming was aangekomen.  (en als beloning naar beneden is overigens ook best een uitdaging voor mij)

Deze week twee mooie afspraken gehad waarbij de klant figuurlijk de top had bereikt en waarbij ik ze heb kunnen helpen om weer te dalen.  Zo fijn!  En als beloning tijdens deze afdaling een maandelijkse besparing. Gaaf!  Zie jij er als een berg tegenop om orde in je financiën te scheppen? Ik help jou ook graag in jouw Tour de Financiën.  Informeer naar de mogelijkheden via info@redderadvies of (06) 388 95 629 .

Minder mooi deze week vind ik toch wel de warmte en de gevolgen hiervan: bosbranden in  o.a. Zweden, California, Griekenland en af en toe ook al in Nederland. Laten we proberen met elkaar de natuur te beschermen voor deze branden. De natuur en alles erom heen is zo mooi!
Zo kun je vrijdagavond een volledige maansverduistering zien. De langste volledige maansverduistering van deze eeuw.  Ik moet op tijd slapen dus voor mij zeker volledige duisternis, want zaterdag is de jaarlijkse funrun.  Inmiddels ook een jaarlijks spektakel rond Balkbrug georganiseerd door Reestdal Outdoor.  Ben helaas niet in training geweest voor deze run, daar ik mijn tijd heb besteed aan het opzetten van Redderadvies.  Toch ga ik veel plezier maken, de naam zegt het al….

Ik wens iedereen ook een ‘fun’ – weekend toe. Op naar de huldiging van de ‘gele trui’

Sportieve groet,

Tanja