De eerste week online…

De eerste week online…

Wow, wat een geweldige, warme reacties!  Ontzettend dank.
Via een periodieke blog wil ik mijn ervaringen als zelfstandig financieel adviseur met jullie delen. De leuke, maar ook de minder leuke dingen.

Ook wil ik jullie middels deze blog op de hoogte houden van de nieuwtjes binnen mijn vakgebied. Een actueel onderwerp is de mogelijkheid voor ouderen om door een nieuwe manier van toetsen toch hun droom te kunnen realiseren. Hoe fijn is dat !!:

Als je al AOW ontvangt of over maximaal 10 jaar de AOW-leeftijd bereikt en een andere woning wilt kopen, dan kun je te maken krijgen met aangescherpte financieringsregels. Hierdoor kan het krijgen van een hypotheek voor een nieuwe woning moeilijker zijn, zelfs als je nieuwe hypotheeklasten lager uitvallen dan je huidige lasten. NHG (Nationale Hypotheek Garantie) heeft voor deze specifieke situatie een nieuwe manier van toetsen ontwikkeld, waardoor je in veel gevallen wél een passende hypotheek met NHG kunt krijgen.
Zie ook de informatie op
www.NHG.nl  . 

Deze week heb ik ook mijn certificaat ontvangen voor de opleiding die ik volg, Financieel Echtscheiding Adviseur # trots op. Veel nieuwe kennis opgedaan tijdens deze dagen. In het najaar ga ik nog examen doen. Ik wil graag in het register komen (RFEA), dit is overigens geen verplichting om aan de slag te gaan als FEA.  Als Financieel Echtscheidingsadviseur ga ik samen met de klant alle fiscale, juridische en financiële zaken een plek geven om samen te werken aan een nieuwe stabiele financiële toekomst.

Vragen? Ik hoor ze graag!    info@redderadvies.nl  / www.redderadvies.nl