FUN

Een sportieve, zonnige week…..

Vanuit een nog steeds zonnig Balkbrug mijn volgende blog. Een sportieve week achter de rug. Afgelopen zaterdag de FunRun gelopen in Balkbrug en dinsdagavond deelgenomen aan de Varia Fun Race (wielrennen)  in Dedemsvaart. Volop “fun” dus ?

En fun houden we erin, dat geeft positieve energie. Zo heb ik donderdag een YouTube kanaal gecreëerd met Marlijn. (zij heeft er net wat meer verstand van dan ik)  Er komen leuke en leerzame vlogs voor jong en oud.   Ga jij deze volgen? Hou de website in de gaten……

De afgelopen dagen nieuwsbrieven ontvangen (en gelezen!) van enkele geldverstrekkers waarmee ik een aanstelling heb.  Zo las ik dat ASR een hypotheek heeft om het voor starters wat makkelijker te maken….. Dat is wederom fun. Een deel mag je in 40 jaar aflossen ipv de verplichte 30 jaar.  De  voordelen als lagere maandlasten (dus financiële ruimte voor andere dingen) , mogelijkheid tot extra aflossen zijn mooi! Een nadeel is dat je niet over de gehele lening rente – aftrek mag genieten en betaal je onderaan de streep meer rente omdat je langer geld leent. Informeer als starter naar de mogelijkheden, ik help je graag!
Als starter is het ook mogelijk om online een hypotheek af te sluiten, maar of dat verstandig is?   Juist bij een hypotheek staat de kwaliteit op nummer één.

Deze week kreeg ik een paar keer tijdens de ‘fun’ momenten de vraag wat ik nou precies doe als zelfstandig financieel adviseur  m.b.t. hypotheken?
> ik ontzorg jou en/ of je omgeving graag met het volgende:

–          Aankoop woning
–          Stukje verhoging bestaande hypotheek voor bijvoorbeeld een verbouwing
–          Wijziging in jouw bestaande hypotheek, denk aan wijzigen rentecontract of  de  product vorm.
–          Een goed en onafhankelijk advies! Voor iedereen.

Dat laatste is mogelijk, omdat ik (rechtstreekse) aanstellingen heb met meer dan 30 geldverstrekkers, waaronder de Rabobank, BLG, ASR, Centraal Beheer, Aegon …..

Dus heb je een vraag over jouw huidige situatie dan kan ik je dus ook helpen! Informeer naar de mogelijkheden.

Een zonnig weekend allemaal.

Enjoy en have fun !