Stapje voor stapje

Stapje voor stapje…

Van FEA naar RFEA.. Nog 1 stap te zetten!
Op 12 oktober heb ik examen gedaan voor het eerste deel van de RFEA opleiding met een positief resultaat. Zo gaaf.

RFEA: Een waarborg (inclusief gedragscode en klachtregeling) voor onafhankelijk en deskundig advies bij echtscheidingen. Bij een financieel echtscheidingsadviseur met RFEA-stempel staat uw belang voorop! Inmiddels heb ik een casus ontvangen waar ik een paar weken op mag ‘broeden’ . Dit zal ik zeer zorgvuldig gaan doen om vervolgens in december de kans te krijgen deze met een voldoende te verdedigen. Dit is de laatste stap. Spannend.

En ook een stapje verder zijn mijn eerste klanten Deze maand hebben zij hun (eerste) eigen woning gekocht. Dat is toch gaaf?  Weet jij het moment nog dat je de handtekeningen zette bij de notaris?  En om vervolgens van een huis , jouw thuis te maken? Maar ook klanten die deze week hun tweede woning hebben gekocht.  Een nieuwe stad/ een nieuwe leefomgeving.  Ik wens jullie allemaal heel veel woonplezier en geluk !

En ook een stapje verder zijn mijn klanten die ik begeleid in het echtscheidingsproces. Alles wat wij samen hebben gedaan en gemaakt ligt inmiddels bij de advocaat.  Ook hun blijf ik begeleiden, maar wens ze via deze weg ook succes . Respect voor hoe zij met elkaar om blijven gaan.

Stapje voor stapje. Stapje voor stapje de wereld verkennen, ontdekken, keuzes maken, uitdagingen aangaan.. In zoveel situaties van toepassing. Stapje voor stapje verder in een proces van verwerking/  rouwcurve in situaties van echtscheidingen. Er gebeuren zoveel dingen tijdens een hele echtscheidingsproces (met of zonder eigen koopwoning)

Wist jij onderstaande?

Als u uw testament niet aanpast en overlijdt, krijgt uw ex-partner het beheer en vruchtgebruik over de erfenis van minderjarige kinderen.

Of heb jij antwoord op de volgende vraag:

Weet u waar u recht op heeft en wat de bedragen zijn inzake  kinderbijslag en kindgebonden budget?

En als laatste:

Weet u op welk deel van elkaars pensioen u recht heeft?

Stapje voor stapje neem ik jou/ jullie mee in het proces waarin we samen zorgen voor beiden een nieuwe stabiele (financiële) toekomst. Daar ga ik voor !

Ook is het niet verkeerd om de huidige situatie eens te herijken.   Is de indexering wel toegepast ? zijn er wijzingen geweest?  Veel kun je onderling regelen , ik help je ook graag (stapje voor stapje)

Vragen?  Je weet me te vinden !

www.redderadvies.nl