Van FEA naar RFEA

Ik mag officieel mijzelf in het Register plaatsen als RFEA. # trots.

Wat is een RFEA:

Een RFEA is een Financieel Echtscheidingadviseur met een keurmerk. Het RFEA – keurmerk is hoogstand qua niveau. Het financiële, het fiscale en het juridische plaatje zal ik samen met de klant onder de loep nemen en kijken naar de (on)mogelijkheden. Het belang van de klant staat voorop! De adviseurs in het register moeten voldoen aan strenge eisen , o.a. o het gebied van deskundigheid.  

Scheiden zorgt voor een onzekerheid over de toekomst, ook in financieel opzicht. Er moet heel veel worden geregeld.  Denk aan de woning, de belastingaangifte, afspraken in convenant en in het ouderschapsplan.

Graag wil ik rust geven, de juiste beslissingen maken met de klant en overzicht creëren. Voor een (nieuw) stabiele (financiële) toekomst.

Wil je informatie dan hoor ik het graag. Neem vrijblijvend contact op.

Naast het scheidingsadvies kan en mag ik je ook helpen voor de gehele afwikkeling bij je eigen woning indien aanwezig. Hoe mooi is dat? Met mijn tasje met informatie hoef je niet meer naar een bank of andere tussenpersoon: # onderscheidend # volop mogelijkheden.

In het gesprek zal ik je vooraf duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn.

www.redderadvies.nl