Life is like riding a bycycle. To keep your balance , you must keep moving.

En zo is het:  we moeten in beweging blijven om vooruit te gaan maar ook om in balans te blijven. Balans = Een goede balans betekent dat verschillende componenten met elkaar in evenwicht zijn. Balans = een overzicht van de bezittingen, schulden en het eigen vermogen van jou als persoon. De balans bestaat uit twee kolommen die met elkaar in evenwicht moeten zijn

Het is prettig als je financiën , maar ook zeker je emoties in balans zijn. Bij de koop van een nieuw huis is het van belang om inzichtelijk te maken wat de uitgaven extra gaan zijn t.o.v. de inkomsten. Komen er minder euro’s binnen dan dat eruit gaat dan zal er een financieel probleem gaan ontstaan. Je zult in beweging moeten komen om de uitgaven bij te stellen of de andere kant: de inkomsten te verhogen.

Kijkend naar mijn werk en privé van de afgelopen weken was er geen evenwicht. Verdriet bij mensen in verband met het verlies van een dierbare, einde van een samenleving tussen partijen waar respect ver te zoeken is, corona besmetting/ziekte met helaas nog steeds  gezondheidsproblemen als gevolg, vriendschappen die soms ingewikkeld zijn, volle werkweken waardoor er te weinig tijd is voor dierbaren om je heen, twee weken zelf uit de running ivm een griep en als laatste een boete van de Belastingdienst voor het te laat overmaken van de loonbelasting…..
 
Ook al gebeuren er vervelende situaties in het leven we moeten door om verder te kunnen, zaken  verwerken.
En hoe ouder je wordt , hoe meer je realiseert dat er altijd een basis is om op terug te vallen.
Dit is de reden dat ik vorig zomer een tattoo heb laten zetten. Een ding die ik lang voor mij uit schoof omdat het zo permanent is 😊 , maar realiserend dat mijn basis permanent is heb ik de stap genomen. Ben er ontzettend blij mee omdat het aangeeft hoe ik waardeer maar ook zeker dankbaar ben voor deze basis. Neemt niet weg dat we samen in beweging moeten blijven om onze balans te houden.

Heb je nou het idee dat je financiële balans anders kan. Laten we dan samen eens in beweging komen om op zoek te gaan naar de juiste (financiële) balans voor jou /jullie.   Bij het kopen van een huis, begeleiding van echtscheiding of eerder stoppen met werken.  
Ik ben je graag van dienst.

Keep moving ; neem contact op!

Warme groet, Tanja