Zomer 2018 – augustus 2023 Vijf jaar……..

…………..Vijf jaar geleden startte ik mijn vakantie met mijn laptop bij de hand. Want stel je voor dat ik juist in mijn vakantie een nieuwe aanvraag kreeg of een verzoek om hulp bij een financieel vraagstuk en ik zou niet reageren. Dat was in mijn beleving op dat moment niet mogelijk. En dat gebeurde ook (heel fijn) nog in die vakantie. En ik was super blij. Mijn website, mijn social media: Redderadvies werkt ! Vijf jaar geleden is Redderadvies geboren en nog steeds bij een nieuw verzoek van klanten word ik blij. Blij van het vertrouwen dat mensen hebben en geven, blij van het ondersteunen van mensen met hun financiële dan wel juridische vraagstukken.
Er zijn veel gebeurtenissen in ons leven die impact hebben en bij verschillende van die gebeurtenissen mag ik aan de zijlijn meedenken, meehuilen & lachen en kunnen ontdekken wat de best passende (financiële) oplossing is: Een financiering regelen voor een woning of voor een verbouwing, voor het wijzigen van de huidige hypotheek en/ of comfortabele afspraken maken rondom de ontbinding van de samenleving.

Met dank aan mijn klanten, mijn ambassadeurs, vrienden, familie en Ellen (mijn enthousiaste binnendienstmedewerker) kijk ik tevreden terug op de afgelopen vijf jaar. En ook al waren en zijn er soms obstakels, we gaan door met hetzelfde enthousiasme en mijn persoonlijke touch.

Op 7 augustus start ik onze vakantie voor 3 weken. Ook nu weer met mijn laptop bij de hand. Niet om te werken, maar om heerlijk te ontspannen , leuke activiteiten te googlen in omgeving waar we zijn ( Zweden) en lekker onderuit gezakt een gedownloade film te bekijken (en af en toe toch stiekem te koekeloeren naar een nieuw binnengekomen vraagstuk en het bewaken van enkele dossiers) om vervolgens na deze vakantie weer door te gaan zoals je van ons mag verwachten.

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie.
Maak mooie herinneringen.
En als je het er al op hebt zitten dan wens ik je weer mooie betekenisvolle momenten toe.

Warme groet,

Tanja

#SEH #RES – #RFEA
www.redderadvies.nl
www.echtuitelkaar.nl