Wat als … ?

Wat als …… ?

“Had jij je dag gisteren anders gedaan als je er nu op terugkijkt?”
Heel langzaam glijden mijn gedachten terug naar de dag van gisteren en eergisteren….
En ja: ik had maandag (eergisteren dus) graag uitgebreider een kopje thee gedronken met de oudste zoon, dat was gisteren namelijk zo’n kostbaar moment.
En ja: ik had de week ervoor minder hard moeten rijden op de A28, want dan had ik nu een lege brievenbus gehad……(en een vollere bankrekening)

Maar wat als je gisteren arbeidsongeschikt was geworden? Geen griep, maar langdurig of misschien wel ‘levenslang’ arbeidsongeschikt. Weet jij dan hoe je financiële plaatje eruit ziet?
Kun je blijven wonen ? moet je partner meer gaan werken ?
De meeste werknemers ontvangen na een paar maanden al een lager inkomen dan standaard en na 12 maanden veelal nog minder.
Maar denk ook aan je maandelijkse toeslagen uit overwerk of onregelmatigheidstoeslagen. Ook dit neemt af of wordt € 0.00,-
En dan heb je ook nog andere denkbare situaties als werkloosheid en overlijden.
Nou is gelukkig de arbeidsmarkt goed, eerder een krapte. En als je wilt werken dan is er in deze tijd wel werk te vinden. Maar dit kan lager betaalt worden dan je huidige inkomen.

Laat je vooraf, maar ook tijdens en/ of na een proces van aankoop woning , scheiding of wijziging hypotheek goed informeren.

Want wat als je jezelf de vraag moet stellen “Wat als…….. ik maar goed advies had gehad ….. ?” ?

Ik ben je graag van dienst.

#FinancieelAdvies
#Update
#echtscheiding
#aankoopwoning
#Doorstromer

info@redderadvies.nl