Passie, liefde & aandacht

“Wanneer smaakt jouw eten het lekkerste?”

Een snelle magnetron maaltijd? Of als je met tijd, liefde en aandacht in de keuken hebt gestaan.
Juist: Die liefde & aandacht geven onze boeren dagelijks aan ONS eten. Want de bron van de zuivel in de supermarkt zijn onze boeren. Het brood bij de bakker bevat de ingrediënten die bij ‘onze’ boeren vandaan komen. Het vlees op de bbq idem. “onze’ boeren ! Vol passie gingen ze dinsdag naar Den Haag. Hun gedrevenheid, hun energie en hun liefde voor hun dieren, hun gewas, ons voedsel….. . Voor hun was en is de maat vol. Elke keer weer een obstakel / hobbel nemen in hun stip naar de horizon.
Steeds weer een nieuwe wetswijziging uitvoeren. Ik begrijp hun ‘opstand’ . Want dat willen we toch allemaal; Stabiliteit? Zekerheid ?

Als boerendochter heb ik deze passie idem. De passie en energie om jou als consument van dienst te zijn. Voor de aankoop van je eerste woning, het doorstromen naar een tweede (grotere) woning, jou ont-zorgen in een vervelende situatie van echtscheiding. Bij mij heb je alles onder 1 dak. Juist omdat ik vanuit mijn energie en empathie jou meer dan volledig van dienst wil & kan zijn.
Bij voorkeur maak ik samen een plan van aanpak voor het opstellen convenant & ouderschapsplan. Andere aanverwante zaken bespreek ik ook graag samen.

Kom je er samen niet uit en wens je alleen jouw situatie en toekomst te bespreken dan kan dat uiteraard ook. Ook dan zal ik je helpen/ bijstaan om alles goed op papier te krijgen om zo een stabiele toekomst te krijgen. Dat er uiteindelijk een basis ligt om vanuit daar naar iets nieuws te werken zonder onvoorziene obstakels.

Ik wens mijn b(r)oer succes! En ik hoop oprecht dat ze straks ook een stabiele toekomst gaan krijgen. Dat ze naar iets kunnen toewerken zonder elke keer weer een obstakel.

Een liefdevol weekend gewenst !