Ingrediënten

Vind jij ook niet dat er veel gebeurd is dit zomer? Ik weet niet hoe vaak jullie de krant lezen/ het nieuws volgen, maar in binnen-en buitenland zijn er veel ongelukken gebeurd , vaak met verdrietige afloop. Ik wil dan ook langs deze weg alle nabestaanden sterkte wensen !

En dan het nieuws over een verdachte in de zaak van Nikky Verstappen. Jeeeee! Kippenvel kreeg ik bij het horen van dit nieuws. Zoveel jaren in onzekerheid voor de ouders en dan nu eindelijk een doorbraak. Het gemis zal altijd blijven…..Sterkte.

Bij ‘Laat op één ‘ was deze week Carolien, een journalist die een boek heeft geschreven over het verlies van haar man en vader van haar zoon. “Doet sneeuw pijn”  Dit boek is sinds deze week te koop. Een heftig boek ga ik vanuit met veel verdriet.
Precies 5 jaar geleden heb ik voor ‘ de jonge weduwe’ ( www.dejongeweduwe.nl) gefietst.  Een stichting opgericht door Petra. Ook zij is haar man verloren door een ongeval. Ook hij liet kinderen achter… Samen met mijn vriendin heb ik 5 jaar geleden een paar weken afgezien op de fiets, geld opgehaald en uiteindelijk voor de kinderen die hun vader verloren zijn  een geweldige dag laten organiseren.  Voor ons een geweldige emotionele ervaring! En als ik dan naast alle andere verdrietige gebeurtenissen deze weken Carolien hoor over haar boek, dan realiseer ik mij wederom dat het leven kwetsbaar is.

Daarnaast ben ik ook heel dankbaar dat ik kon resetten met mijn gezin in ons mooie Nederland.  Een land waar ik trots op ben, een land waar ik een mooi leven kan opbouwen, een land waar ik ook mijn steentje kan bijdragen.

Vorige week stelde ik de vraag aan klanten : ‘ welke (financiële) zaken moeten voor elkaar zijn om het voor jou goed te regelen, voor nu EN  de toekomst’  / waar zit voor jou het geluk ?

Als je naar mijn vakantie kijkt dan heb ik een paar  ‘r’s  die mij op dat moment geven waar ik naar op zoek was; ruimte, rust, Redderadvies en ‘reuzeveelgezelligheid’ .

Kun jij antwoord geven op deze vraag?

Welke ingrediënten heb jij nodig?

 

Lieve groet,
Tanja